NY HJEMMESIDE

HVORFOR EN HJEMMESIDE?

Uanset om du driver en form for virksomhed eller organisations- eller klubarbejde, forventer folk i dag at kunne finde information om alt på Internet. Hvis ikke du findes på Internet, er du mere eller mindre usynlig og går du glip af mange kunder/besøgende.

HVORFOR EN NY HJEMMESIDE?

Hvis din nuværende hjemmeside er af ældre dato og ikke er blevet opdateret løbende, kræver det meget arbejde at bringe hjemmesiden op til de standarder der findes i dag. Det er næsten altid mere tidskrævende at prøve at opdatere en gammel hjemmeside end at lave en ny helt fra bunden af. Hvis hjemmesiden er gammel eller ikke responsiv, vil jeg foreslå at producere en helt ny hjemmeside fra bunden af.

HVOR LANG TID TAGER DET AT LAVE EN NY HJEMMESIDE?

Det kommer helt an på hvor kompleks hjemmesiden er, og hvor meget af indholdet du har klar til hjemmesiden. Her tænker jeg på grafik, fotos og tekster til de enkelte sider på hjemmesiden. Det tager ca. 2 uger for en forholdsvis simpel hjemmeside og 4 uger eller mere for en mere kompleks hjemmeside.

HVOR MEGET KOSTER EN NY HJEMMESIDE?

Prisen for en ny hjemmeside kan variere meget. Det kommer helt an på hvilke ønsker og krav du har til din nye hjemmeside. Hver ny hjemmeside er helt unik mht. udseende, funktioner, plugins, antal sider mv.

Når du kontakter mig, vil jeg stille dig nogle spørgsmål vedrørende basale oplysninger om din nye hjemmeside. Når jeg modtager denne information, kan jeg give dig et mere nøjagtigt overslag over prisen for en ny hjemmeside.

Jeg arbejder ikke gratis (medmindre jeg selv vælger det i specielle tilfælde), men jeg har et yderst rimeligt prisniveau sammenlignet med store webfirmaer.

MIN NYE HJEMMESIDE KØRER PÅ INTERNET, HVAD NU FREMOVER?

Når din hjemmeside er lavet og kører på Internet, er det tid til nogle overvejelser. Hvem skal vedligeholde din hjemmeside løbende? Der er næsten ikke noget værre end en hjemmeside, som langsomt dør på Internet pga. manglende opdatering og vedligeholdelse.
Du kan vælge selv at sætte dig ind i det system der bliver brugt på din hjemmeside, eller du kan få en anden til at vedligeholde din hjemmeside løbende.
Erling Nielsen tilbyder løbende vedligeholdelse og opdatering af din hjemmeside. Kontakt mig for nærmere information.