Vælg en side

OSS

Hvad er responsivt web design?

Responsivt web design vil sige, at hjemmesiden vises fornuftigt og læsbart på både en PC, en Tablet og en Smartphone. Designet tilpasser sig størrelsen på skærmen hjemmesiden vises på. Hvis du på en Smartphone prøver at se en hjemmeside som ikke er responsiv, vil du skulle scrolle, forstørre og formindske indholdet i en uendelighed. Links vil ofte være så små at de er svære at klikke på.

Der er stadig rigtig mange hjemmesider der IKKE er responsive. Når man tager i betragtning hvor mange der surfer Internet fra deres Smartphone i dag, mister hjemmesider mange besøgende, simpelt hen fordi det er umuligt at se hjemmesiderne ordentligt. Responsivt design er et MUST i dag, hvor flere og flere surfer Internet fra en Smartphone.

Min hjemmeside er gammel og er ikke blevet opdateret længe?

Hvis din hjemmeside er af ældre dato og ikke er blevet opdateret løbende, kræver det meget arbejde at bringe hjemmesiden op til de standarder der findes i dag. Det er næsten altid mere tidskrævende at prøve at opdatere en gammel hjemmeside end at lave en ny helt fra bunden af. Hvis hjemmesiden er gammel eller ikke responsiv, vil jeg foreslå at producere en helt ny hjemmeside.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det kommer helt an på hvor kompleks hjemmesiden er, og hvor meget af indholdet du har klar til hjemmesiden. Her tænker jeg på grafik, fotos og tekster til de enkelte sider på hjemmesiden. Det tager ca. 2 uger for en forholdsvis simpel hjemmeside og 4 uger eller mere for en mere kompleks hjemmeside.

Hvad koster en hjemmeside?

Det kommer helt an på hvilke ønsker og krav du har til din nye hjemmeside. Hver ny hjemmeside er helt unik mht. udseende, funktioner, plugins, antal sider mv. Jeg kan give dig et prisoverslag når jeg kender omfanget af projektet mere i detaljer.

Min hjemmeside er lavet og kører på Internet, hvad nu fremover?

Når din hjemmeside er lavet og kører på Internet, er det tid til nogle overvejelser. Hvem skal vedligeholde din hjemmeside løbende? Der er næsten ikke noget værre end en hjemmeside, som langsomt dør på Internet pga. manglende opdatering og vedligeholdelse.
Du kan vælge selv at sætte dig ind i det system der bliver brugt på din hjemmeside, eller du kan få en anden til at vedligeholde din hjemmeside løbende.
Erling Nielsen tilbyder løbende vedligeholdelse og opdatering af din hjemmeside. Kontakt mig for nærmere information.

Hvorfor vælge Erling Nielsen?

Erling Nielsen er et enkeltmandsfirma med de fordele det medfører. Jeg har ikke store udgifter til kontorer, inventar, personale mm, og det kommer dig til gode som kunde. Du vil aldrig blot være en af mange samtidige kunder i flokken. En god og personlig kundeservice er altid en selvfølge. Min målgruppe er små til mellemstore virksomheder, organisationer samt privatpersoner.

Mit firma er beliggende nær Stenlille på Sjælland. Jeg har kun gode erfaringer med samarbejde “long distance”, så uanset hvor i verden du befinder dig er det ikke noget problem. Alt kan ordnes via telefon, email eller andre kanaler efter dit ønske.

WordPress.com og WordPress.org

WordPress.com er en platform online hvor du kan lave din egen hjemmeside. I den gratis version er der mange begrænsninger. Du kan ved løbende at betale abonnement fjerne nogle af disse begrænsninger, men ikke alle. Læs betingelserne på hjemmesiden grundigt igennem før du beslutter at bruge wordpress.com

WordPress.org er software som kan benyttes helt gratis. Det kræver noget teknisk kendskab, da WordPress systemet skal downloades og installeres på en webserver, et såkaldt webhotel. Der er ingen begrænsninger mht. funktioner du ønsker at installere, og du har altid selv 100% kontrol over hjemmesiden.

Du kan læse mere på links ovenfor.

Hvis du er seriøs med din hjemmeside vil jeg klart anbefale WordPress.org.
Du kan tilpasse dit design og forskellige funktioner lige akkurat som du ønsker det. Der er nogle startomkostninger til en person for at lave dit design og alt det tekniske. Til gengæld er der ingen løbende udgifter til abonnement ligesom med WordPress.com