RESPONSIVT WEB DESIGN

RESPONSIVT WEB DESIGN

 

Responsivt web design vil sige, at hjemmesiden vises fornuftigt og læsbart på både en PC, en Tablet og en Smartphone. Designet tilpasser sig størrelsen på skærmen hjemmesiden vises på.

Hvis du på en Smartphone prøver at se en hjemmeside som ikke er responsiv, vil du skulle scrolle både lodret og vandret, forstørre og formindske indholdet i en uendelighed. Links vil ofte være så små at de er svære at klikke på.

Der er stadig rigtig mange hjemmesider der IKKE er responsive. Når man tager i betragtning hvor mange der surfer Internet fra deres Smartphone i dag, mister hjemmesider mange besøgende, simpelt hen fordi det er umuligt at se hjemmesiderne ordentligt.

Responsivt design er et MUST i dag, hvor flere og flere surfer Internet fra en Smartphone.

Hvis du surfer fra en Smartphone kan du med det samme se om en hjemmeside er responsiv. Hvis du surfer fra en PC, kan du gøre browservinduet meget smallere, og du kan med det samme se om hjemmesiden er responsiv eller ej.

Herunder er et billede af en hjemmeside, set på en PC. Under billedet ser du, hvordan samme side ser ud på en Smartphone i RESPONSIVT DESIGN og IKKE RESPONSIVT DESIGN.

RESPONSIV

IKKE RESPONSIV